Politica de retur

Potrivit dispozitiilor OUG 34/2014 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta : "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului".

In cazul in care doresti sa returnezi produsele achizitionate online, Surplus Militar iti garanteaza termenul de retur prevazut prin lege, si anume 14 zile de la primirea comenzii.

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator. Acesta nu va plati transportul in cazul in care primeste un produs cu defect de fabricatie sau un produs gresit, iar returul va fi organizat de catre Surplus Militar.

Daca doresti sa schimbi produsul cu o alta culoare/marime/model, te rugam sa ne contactezi telefonic la unul din numerele afisate pe site si sa ne specifici numarul comenzii, numele si produsul pe care il doresti la schimb. Orice schimb de produs se poate face doar in limita stocului disponibil. Daca modelul dorit nu mai este in stoc, iti poti alege altul cu achitarea eventualelor diferente de pret de catre tine sau restituirea lor de catre noi. Produsul pe care doriti sa-l schimbati trebuie trimis catre noi printr-un curier organizat de dvs (in afara de Posta Romana) la adresa: Giurgiu, Sos. Bucuresti, Bloc B2/1S, parter, Magazin SURPLUS MILITAR.

Orice produs pe care il vei returna trebuie sa nu fie purtat sau deteriorat.

Produsul trebuie sa fie insotit de toate etichetele si ambalajele originale ( 249/2015, art 16(8)) .

Te rugam sa folosesti un ambalaj protector pentru expeditie, daca se poate cel original.

Produsul nu este primit daca este deteriorat, daca nu are etichetele intacte ori daca ii lipsesc din accesorii.

Nu sunt acceptate drept retur produsele purtate, cu urme de uzură.

In cazul in care nu doriti schimbarea produsului, ci este vorba despre un simplu retur, va vom inapoia contravaloarea produsului returnat prin transfer bancar in contul IBAN specificat de dvs pe adresa de e-mail office@surplusmilitar.ro

Perioada de rambursare a contravalorii produsului returnat se va face in maxim 14 zile calendaristice de când produsul returnat a ajuns la adresa specificată mai sus.

Atentie!

Nu primim colete returnate cu plata ramburs. Primim doar colete pentru schimb de produse sau retur a caror plata de transport a fost efectuata de expeditor (client).

Ne rezervam dreptul de a nu onora comenzile realizate de persoane fizice sau juridice care au efectuat mai mult de 2 retururi in ultimele 3 luni ale anului in curs.